• Esztergom 16°C/28°C
 • Pilismarót 16°C/28°C
 • Visegrád 16°C/29°C
 • Dunabogdány 16°C/29°C
 • Leányfalu 17°C/29°C
 • Szentendre 17°C/29°C
 • Csobánka 17°C/28°C
 • Pomáz, Lom-hegy 17°C/29°C
 • Budakalász 17°C/29°C
 • Tahitótfalu 17°C/29°C
 • Szob 16°C/28°C
 • Nagymaros 16°C/29°C
 • Kismaros 16°C/29°C
 • Verőce 16°C/29°C
 • Vác 16°C/29°C
 • Sződliget 17°C/29°C
 • Göd 17°C/29°C
 • Dunakeszi 17°C/29°C

Ha azt gondoljuk, hogy a vendégház mint szállásforma könnyű műfaj, akkor még nem találkoztunk Robiék álmával. Nem is tudnánk úgy elmesélni, ahogy ők teszik: így át is adjuk a szót Baggio Horváth Róbertnek, meséljen, mit rejt a MOODHOUSE 2623.
 

Sosem felejtem el, amikor kb. 10 éve először mentünk közösen feleségemmel a Dunakanyarba kirándulni. Ahogy a körforgalomból kijöttünk és elindultunk a Duna mentén a 2-es úton, örök emlék marad! Jöttek a kis falvak, szépen egymás után, illatos levegő, csodás természet és persze a Duna közvetlen közelsége. Rögtön tudtuk, hogy mi egyszer itt fogunk közösen élni!

Az elmúlt 10 évben igyekeztünk a lehető legtöbb időt itt tölteni, számos nyaralót béreltünk ki, és mondhatom jobbnál-jobbakban voltunk, mindig élveztük az itt töltött időt!

Tudom, agyamra ment a szakma (egyébként személyre szabott, privát utakat szervezek világszerte), de mi minden egyes bérlésnél, állandóan ugyanazt kérdezgettük egymástól: elküldenénk ide egy Baggio Világutazót?

És kibeszéltünk mindent: a nyaraló stílusát, felszereltségét, a WIFI gyorsaságát, még a WC papír puhaságát is, tényleg mindent…

Addig ment ez, amíg már adta magát a következő lépés: fejlesszünk egy saját birtokot, ami akár egy Baggio Világutazó számára is maradandó élmény lesz! (ügyfeleink a világ legjobb hoteleiben fordulnak meg)

Abban azonnal megegyeztünk Évivel, hogy ha ebbe belevágunk, akkor valami egyedit hozunk majd létre, a többi háztól teljesen eltérő koncepcióban fogunk gondolkodni.

Saját tapasztalataink alapján úgy okoskodtunk, hogy a legfontosabb szempont, amiért az emberek különálló nyaralót bérelnek, az a privát szféra. És a legfontosabb indok, amiért NEM bérelnek, a szolgáltatások minősége vagy azok hiánya, és a bizonytalan minőség, kiszolgálás (azt kapom, amit ígértek?).  

Ezért azt mondtuk magunknak: tervezzünk egy olyan WOW! birtokot, ami akár a legjobb hotelek alternatívája is lehet!

Egy nyári csütörtök éjjel, miközben épp Zebegényben töltöttünk egy hetet az egyik hangulatos kis nyaralóban, pityegett a telefonom. Jött az értesítő az ingatlanos portálról, felkerült egy új eladó nyaraló a hirdetések közé. Gyorsan elmentünk oda még reggel inkognitóban, meglestük messziről, ott el is dőlt minden. Aznap estefelé visszamentünk az összes, otthon talált pénzünkkel foglalózni. Mondjuk úgy, impulzív döntés volt az egész…

Ez így meredek kicsit? Tudom, de a mi szemünkben nem volt ez akkora rizikó, hiszen mi már akkor készen láttunk (majdnem) mindent lelki szemeink előtt.

A belső és külső tereket, ahogy a vendégek lazulnak hátul a lounge-ban kedvenc italukkal vagy épp egy sütögetnek a tűz körül, ahogy masszírozzák őket a szabadban, nagyokat nevetnek, jól érzik magukat...

Annyira eleven, színes és illatos volt az egész, nem csoda, hogy így lecsaptunk a birtokra!

Az első, amit eldöntöttük, hogy a különleges miliőn felül a térség legjobban felszerelt nyaralóját tervezzük meg. Annyi és olyan szolgáltatást találunk ki a vendégeknek, hogy percenként mondják azt: WOW!!!

Aztán rögtön utána a következő az volt, hogy egy modern, boutique stílusú helyet hozunk létre, mindezt úgy, hogy ízlésesen belesimuljon az erdei környezetbe.

Majd azt mondtuk, ha ez a kettő megvan, akkor mindezt megfejeljük a patyolattisztasággal és háromszoros garanciával!

Így lett a Moodhouse 2623 egy 350 m2 per fős privát búvóhely a Dunakanyar szívében, igazi WOW! szolgáltatásokkal fűszerezve, ide invitálunk Téged is!

Amikor azt mondom, a térség legjobban felszerelt nyaralóját álmodtuk meg Nektek, akkor itt ne olyanokra gondolj, mint hogy: lesznek edények, poharak meg evőeszközök, dugóhúzó, lesz elég wc papír, a tűzön sütögetéshez meg eszközök, és még fűszereket is tettünk be!

Értsd úgy: hozz egy váltás fehérneműt a fogkeféddel, a többit pedig bízd ránk!

Mit szólsz, ha azt mondom: találtunk egy olyan szolgáltatót, aki minőségi reggelit állít össze, ízlésesen tálalja és még ki is viszi Nektek házhoz? Nektek csupán annyi a dolgotok, hogy a pihe-puha köntöst felvegyétek (ezt is mi adjuk) és eldöntsétek, a fedett teraszon vagy a kerti lounge-nál fogyasztjátok ezt el? Ez így szuperül hangzik? Az is lesz, majd meglátod!

Szerettek kettesben bekuckózni és filmeket nézni? No problem, nem csak a jó filmeket (Netflix, HBO), de még a popcorn automatát is elintéztük nektek, mégpedig korlátlan fogyasztással!

Nyaralás alatt is odafigyelsz az egészséges étrendre? Külön smoothie készítő gépünk van, egészséges, igazi gyümölcslevek a hűtőben, de ha igényled, akár be is vásárolunk Nektek!

Szeretsz lazulni és nassolni? Külön sweet sarok vár, benne 5 féle édességgel, korlátlan fogyasztással, de a korlátlan fogyasztás igaz a 6 féle Nespresso kávénkra, Ahmad teákra vagy épp a Palma forró csokikra is (természetesen amerikai pillecukorral megspékelve).

Szívesen főzőcskéztek a szabadban? A kertben külön sütögető rész vár rátok. Itt élvezhetitek kettesben a tűz látványát és illatát, ropogását, süthettek, grillezhettek vagy bográcsozhattok egy jót, amihez minden eszközt biztosítunk, a trendi millőről nem is beszélve! Sőt, még egy Jamie gázgrillt is betoltunk ide, hátha azt jobban szeretitek! 

Profi távcső, amivel az eget kémlelheted, képeslapok bélyeggel, Ralp Fiennes illata a férfiaknak, design kandalló, – soroljam, miket találtunk ki Nektek?

Jól esik egy kis reggeli mozgás, jóga vagy épp egy kis elcsendesedés, meditálás? Szuper, ez is elintézve! A hátsó kétszintes teraszon egy designos Cocoon nyugágy van, ahol kedvenc könyved, italod társaságában lazulhatsz.

A fenti részén pedig egy sportterasz vár, ahol spéci Corki Yoga cuccokat és különböző sporteszközök vannak, de ha úgy van kedved, csendben meditálhatsz is. Mindezt pihentető környezetben, madárfüttyel, szemben a Börzsöny csupazöld vonulataival.

Valami különleges alkalmat ünnepeltek, ezért Neked még ez sem elég? OK, képzeld el, ahogy kint a kertben, madárfütty közepette masszíroz egy profi masszőz illatos olajjal. Hm?

Vagy azt, amikor romantikus köntösbe varázsoljuk a birtokot, lufikkal, virágokkal, pezsgővel és még egy Polaroid gépet is adunk Nektek mindehhez, hogy megörökíthessétek a legjobb közös pillanatokat!

Szeretnéd kedvenc italodat, koktélodat élvezni a kikapcsolódás során? Akkor open bárunkat és prémium kínálatát (a korlátlan fogasztással) imádni fogjátok, ebben aztán tényleg van minden!

Gint tonic, aperol vagy épp egy különleges pezsgőcsomag? Nem gond, elintézzük!

Az egyetlen karcos kérdés már csak a „mikor?”, ugyanis a foglalási rendszer nyitása után alig kettő héttel el is kelt a nyári szezon szinte teljesen, most már augusztus 25-ig tele vagyunk…

Mindenesetre várom szeretettel foglalásod, bízom benne, hogy hamarosan Titeket is vendégül láthatunk!

 

www.moodhouse.hu/kismaros